Outlet van het Occasion Center: meeneemprijzen!

Wil je een tweedehands auto kopen? Denk dan ook eens aan een ex-leaseauto. Deze hebben namelijk veel voordelen: het zijn jonge auto’s met een uitstekende staat van onderhoud en relatief weinig kilometers op de teller. Het Occasion Center van Hitachi Capital Mobility biedt nu ex-leaseauto’s extra voordelig aan in het outlet center.

Ruim aanbod jong gebruikte auto’s
Hitachi Capital Mobility heeft een ruim aanbod jong gebruikte auto’s van vrijwel alle merken. Daarnaast worden er regelmatig auto’s toegevoegd in de outlet. Of je nu op zoek bent naar een Franse, Duitse of Japanse auto: in het outlet center vind je ongetwijfeld een auto die bij jou past.

De auto’s zijn allemaal ex-leaseauto’s. Dit betekent dat het auto’s zijn die vaak zijn voorzien van vele extra’s en accessoires. Je koopt dus voor een aantrekkelijke prijs een rijk uitgeruste auto.

AdobeStock_97876580


Goede staat van onderhoud

Alle auto’s heeft Hitachi Capital Mobility zelf in beheer gehad. Dit betekent dat ze regelmatig een onderhoudsbeurt hebben gehad en dat de hele onderhoudsgeschiedenis bekend is. De onderhoudsgeschiedenis wordt aan je verstrekt: zo weet je altijd precies welk onderhoud jouw auto heeft gehad. Wanneer je een auto koopt is deze bovendien altijd voorzien van een geldige APK-keuring.

Meeneemprijzen: letterlijk en figuurlijk
De tweedehands auto’s in het outlet center zijn extra scherp geprijsd. Dat is mogelijk omdat Hitachi Capital Mobility een meeneemprijs rekent: je koopt de auto precies zoals die op dat moment is. Dit betekent dat je de auto zo kunt meenemen, zonder dat deze eerst nog een aanvullende onderhoudsbeurt krijgt. Wel worden altijd de lampen en vloeistoffen zoals de ruitvloeistof en het oliepeil in de auto extra gecontroleerd.

Als de auto geen geldige APK meer heeft, wordt de APK-keuring ook voor je uitgevoerd. Reparaties die hieruit voortkomen, zijn niet inbegrepen. De auto’s in het outlet center hebben geen aanvullende garantie, maar zijn zorgvuldig geselecteerd door onze ervaren adviseurs. Zo koop je voor een scherpe prijs een jonge tweedehands auto.

Bekijk het aanbod
Op zoek naar een goed onderhouden tweedehands auto? Bekijk dan het actuele aanbod. Meer weten over de spelregels? Neem gerust contact op: onze adviseurs staan voor je klaar.

Bel, app of e-mail ons en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Telefoonnummer 088 - 28 28 495WhatsApp 06-82731439