• Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online

Privacy en cookies

Privacy statement van Hitachi Capital Mobility

Inleiding
Hitachi Capital Mobility neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met .

Wie is Hitachi Capital Mobility?
Hitachi Capital Mobility is een initiatief van de besloten vennootschap Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V., kantoorhoudende te (9723 TX) Groningen aan Trondheimweg 5, ingeschreven in handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 02037615.

Hitachi Capital Mobility is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door Hitachi Capital Mobility de verwerkingsverantwoordelijke.
Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. heeft een medewerker aangesteld die verantwoordelijk is voor gegevensbescherming. Je kunt deze bereiken via .

Hoe gebruikt Hitachi Capital Mobility jouw gegevens?
Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Hitachi Capital Mobility persoonsgegevens over je verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Hitachi Capital Mobility voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Hitachi Capital Mobility worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alle gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie
Doeleinde: Financiële administratie
Gegevens: Klant, factuuradres, bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC)
Grondslag: Wettelijke verplichting
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf
Gegevens: Contactgegevens, e-mailadres, gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Beveiliging en fraudebestrijding
Doeleinde: Identiteitsverificatie
Gegevens: Naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, rijbewijsnummer, wachtwoord
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?
Hitachi Capital Mobility heeft gegevens over je in bezit, omdat je gegevens aan ons verstrekt hebt.

Wat zijn je rechten?
Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot je gegevens en de verwerking ervan:

Inzage
Je kunt jouw eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Hitachi Capital Mobility over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen
Als je een verandering wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kunt veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Hitachi Capital Mobility. Je kunt verzoeken dat Hitachi Capital Mobility jouw gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert, of afschermt. Het verwijderen van jouw gegevens is alleen mogelijk na beëindiging van de overeenkomst.

Beperken van de verwerking
Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Hitachi Capital Mobility te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar
Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Hitachi Capital Mobility of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Hitachi Capital Mobility te verkrijgen. Hitachi Capital Mobility zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je je gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken
In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking uw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Hitachi Capital Mobility je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Hitachi Capital Mobility
Een verzoek kan verstuurd worden naar . Je kunt jouw verzoek ook richten aan:
Hitachi Capital Mobility
T.a.v. de directie
Trondheimweg 5
9723 TX Groningen

Hitachi Capital Mobility zal jouw verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Hitachi Capital Mobility een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Als Hitachi Capital Mobility jouw verzoek afwijst zal zij in het antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens
De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:
· Verwerkers
· Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst tussen jou en Hitachi Capital Mobility
Het kan zijn dat Hitachi Capital Mobility verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Wat zijn cookies en hoe gebruikt Hitachi Capital Mobility ze?
Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van Hitachi Capital Mobility worden meegestuurd aan jouw browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van jouw computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna “apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Hitachi Capital Mobility worden geplaatst, kunnen jouw apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Welke cookies gebruikt Hitachi Capital Mobility?
Functionele cookies
Hitachi Capital Mobility maakt in eerste plaats gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om aan je de diensten en functionaliteiten te kunnen leveren waar je om hebt gevraagd. Functionele cookies onthouden bijvoorbeeld dat je bent ingelogd, zodat je op een volgende webpagina niet opnieuw hoeft in te loggen.

Analytics cookies
Voor het verzamelen van statistieken over het gebruik en bezoek van de website, maakt Hitachi Capital Mobility gebruik van analyticsdiensten. Deze gegevens worden door de aanbieder van deze analyticsdiensten geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan Hitachi Capital Mobility verstrekt. Hitachi Capital Mobility krijgt op deze manier inzicht in hoe de website wordt gebruikt en kan aan de hand van die gegevens de website en/of haar dienstverlening zo nodig aanpassen. Als dat wettelijk verplicht is, kan de analyticsdienst deze informatie aan derden verstrekken. Hitachi Capital Mobility maakt gebruik van de volgende analyticsdiensten: Google Analytics en HotJar.
We hebben onze diensten zo privacyvriendelijk mogelijk ingesteld. Dat betekent dat we de volgende maatregelingen hebben genomen:
a. We hebben een bewerkersovereenkomst gesloten met de aanbieder van de analyticsdienst
b. We hebben met de aanbieder van de analyticsdienst afgesproken dat de gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt mogen worden
c. Jouw IP-adres wordt gedeeltelijk versleuteld

Social plug ins
Via de website wordt toegang geboden tot verschillende sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube.
Met behulp van deze zogenaamde socials plugins kunt u informatie op de website met anderen delen en deze aanbevelen. Via de social plugins worden door derde partijen cookies op uw apparaat geplaatst. Dit kunnen cookies zijn die als doel hebben uw gebruikerservaring te optimaliseren, maar er kunnen tevens tracking cookies worden geplaatst die worden gebruikt om uw surfgedrag over meerdere website te volgende en een profiel van uw surfgedrag op te bouwen.

Tracking cookies
Hitachi Capital Mobility maakt op de website gebruik van cookies van derde partijen die je op basis van jouw surfgedrag gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen doen. Via de website wordt een cookie op uw apparaat geplaatst met een uniek nummer. Dit maakt het mogelijk om jouw apparaat te herkennen als je na een bezoek aan onze website naar een andere website surft, die onderdeel uitmaakt van hetzelfde advertentienetwerk. Dit maakt het mogelijk voor Hitachi Capital Mobility om je op die andere website advertenties te tonen. Hitachi Capital Mobility werkt samen met de volgende derde partijn: AdWords en AdCrowd.
De gegevens die op deze wijze worden verzameld, worden door Hitachi Capital Mobility alleen gebruikt om je ook op andere websites onze advertenties te kunnen tonen en worden niet aan andere bestanden gekoppeld.

Verwijderen cookies
De toestemming die je hebt gegeven aan Hitachi Capital Mobility voor het plaatsen en uitlezen van cookies, kun je altijd intrekken door jouw browser zo in te stellen dat deze geen: cookies accepteert of door alle in jouw browser reeds geplaatste cookies te verwijderen. Raadpleeg de helpfunctie van jouw browser om te zien op welke wijze je de cookies kunt verwijderen. 

Je moet er wel rekening mee houden dat het verwijderen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde onderdelen van de website niet of niet goed meer werken. Het weigeren en verwijderen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer en de browser waarop je deze handeling uitvoert. Als je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers moet je bovengenoemde handeling(en) voor iedere computer en/of browser herhalen.

Privacy Statement
De mogelijkheid bestaat dat de informatie die door middel van een cookie verzameld wordt persoonsgegevens bevat. Als dat het geval is, is op de verwerking van deze persoonsgegevens tevens het privacy statement van Hitachi Capital Mobility van toepassing.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?
Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kun je terecht met klachten en vragen?
Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Hitachi Capital Mobility jouw gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar . Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Hitachi Capital Mobility jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@hitachicapitalmobility.nl. 

Je kunt jouw verzoek ook richten aan:
Hitachi Capital Mobility
T.a.v. de directie
Trondheimweg 5
9723 TX Groningen
Daarnaast kun je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

We hebben op dit moment 53 ex-leaseauto's op voorraad.
Sorteer op:
PEUGEOT 108 1.0 e-VTi 68pk 5D Active

PEUGEOT 108

1.0 e-VTi 68pk 5D Active
03-2016
Benzine
MAN5
Kenteken JB989R
18606 km
€ 7.395,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
KIA Picanto 1.0 CVVT 67pk 4-zits EconomyPlusLine

KIA Picanto

1.0 CVVT 67pk 4-zits EconomyPlusLine
11-2017
Benzine
MAN5
Kenteken RH080J
77378 km
€ 7.395,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLKSWAGEN Up 1.0 60PK 5D BMT Move up!

VOLKSWAGEN Up

1.0 60PK 5D BMT Move up!
01-2017
Benzine
MAN5
Kenteken KT899D
93799 km
  € 8.295,-  € 7.690,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLKSWAGEN Up 1.0 60PK 5D BMT Move up!

VOLKSWAGEN Up

1.0 60PK 5D BMT Move up!
01-2017
Benzine
MAN5
Kenteken NB369B
50446 km
  € 8.595,-  € 8.290,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLKSWAGEN Up 1.0 60PK 5D BMT Move up!

VOLKSWAGEN Up

1.0 60PK 5D BMT Move up!
01-2017
Benzine
MAN5
Kenteken NB381B
50245 km
€ 8.595,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
PEUGEOT 308 SW 1.6 BlueHDi 120pk Blue Lease Pack

PEUGEOT 308 SW

1.6 BlueHDi 120pk Blue Lease Pack
12-2015
Diesel
MAN6
Kenteken HN484H
110530 km
  € 9.195,-  € 8.795,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
PEUGEOT 108 1.0 e-VTi 68pk 5D Active

PEUGEOT 108

1.0 e-VTi 68pk 5D Active
12-2018
Benzine
MAN5
Kenteken XG935K
6906 km
€ 8.990,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
SEAT Ibiza ST 1.4 TDI 90pk Style Connect

SEAT Ibiza ST

1.4 TDI 90pk Style Connect
03-2016
Diesel
MAN5
Kenteken JF941S
107759 km
€ 8.990,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLKSWAGEN Polo 1.0 TSI 95PK 5D BlueMotion BlueMotion Connected Series

VOLKSWAGEN Polo

1.0 TSI 95PK 5D BlueMotion BlueMotion Connected Series
07-2016
Benzine
MAN5
Kenteken JX037H
83186 km
€ 9.990,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
KIA Picanto 1.0 MPi 67pk 4-zits EconomyPlusLine

KIA Picanto

1.0 MPi 67pk 4-zits EconomyPlusLine
03-2019
Benzine
MAN5
Kenteken XP317H
12535 km
€ 10.495,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
HYUNDAI i20 1.2i HP Blue 84PK 5D i-Motion Comfort

HYUNDAI i20

1.2i HP Blue 84PK 5D i-Motion Comfort
03-2016
Benzine
MAN5
Kenteken JF709V
34754 km
€ 10.900,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLKSWAGEN Polo 1.2 TSI 90PK 5D BMT Comfortline

VOLKSWAGEN Polo

1.2 TSI 90PK 5D BMT Comfortline
09-2016
Benzine
MAN5
Kenteken KS848R
56910 km
€ 11.450,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
HYUNDAI i30 1.6 GDi Blue 135PK 5d Go! Plus

HYUNDAI i30

1.6 GDi Blue 135PK 5d Go! Plus
04-2015
Benzine
MAN6
Kenteken 3ZRJ51
91354 km
€ 11.900,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
CITROEN C4 Cactus PureTech 82pk SHINE

CITROEN C4 Cactus

PureTech 82pk SHINE
02-2017
Benzine
MAN5
Kenteken NF588D
58466 km
€ 11.900,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
RENAULT Clio Estate Energy TCe 90pk S&S Intens

RENAULT Clio Estate

Energy TCe 90pk S&S Intens
04-2017
Benzine
MAN5
Kenteken NT961S
74552 km
€ 11.950,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLKSWAGEN Golf VII 1.6 TDI 110pk BMT 5D Trendline

VOLKSWAGEN Golf VII

1.6 TDI 110pk BMT 5D Trendline
12-2016
Diesel
MAN5
Kenteken KT067X
78081 km
€ 12.750,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
KIA Stonic 1.0 T-GDi 120pk ComfortPlusLine Navigator

KIA Stonic

1.0 T-GDi 120pk ComfortPlusLine Navigator
03-2018
Benzine
MAN6
Kenteken SG417H
91792 km
€ 14.745,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
SEAT Leon ST 1.0 EcoTSI 115PK Style Business Intense

SEAT Leon ST

1.0 EcoTSI 115PK Style Business Intense
04-2018
Benzine
MAN6
Kenteken SH209P
69464 km
€ 14.900,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
SUZUKI Vitara 1.6 VVT 120pk 2WD Exclusive

SUZUKI Vitara

1.6 VVT 120pk 2WD Exclusive
04-2016
Benzine
MAN5
Kenteken JJ430B
70244 km
€ 15.500,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLKSWAGEN Polo 1.0 TSI 95pk 7-DSG Highline

VOLKSWAGEN Polo

1.0 TSI 95pk 7-DSG Highline
04-2018
Benzine
AUT7
Kenteken SH398L
77136 km
€ 16.450,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
SUZUKI Vitara 1.6 VVT 120pk 2WD Exclusive

SUZUKI Vitara

1.6 VVT 120pk 2WD Exclusive
05-2017
Benzine
MAN5
Kenteken NZ235N
31320 km
€ 17.450,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
MAZDA 6 SportBreak 2.0 SKYACTIV-G 165PK Skylease GT

MAZDA 6 SportBreak

2.0 SKYACTIV-G 165PK Skylease GT
05-2016
Benzine
MAN6
Kenteken JR704N
132929 km
€ 17.900,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
MINI Mini 5-deurs 1.5 136pk Aut Cooper

MINI Mini 5-deurs

1.5 136pk Aut Cooper
11-2018
Benzine
AUT7
Kenteken TZ488G
55226 km
€ 18.795,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLKSWAGEN Golf VII 1.4 TSI PHEV 204pk 5D DSG GTE

VOLKSWAGEN Golf VII

1.4 TSI PHEV 204pk 5D DSG GTE
12-2015
Benzine
AUT6
Kenteken HR343R
50981 km
€ 18.795,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
RENAULT Kadjar Energy TCe 130pk EDC Intens

RENAULT Kadjar

Energy TCe 130pk EDC Intens
10-2017
Benzine
AUT7
Kenteken PZ832N
55534 km
€ 18.950,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLKSWAGEN T-Roc 1.0 TSI 115pk T-Roc Style

VOLKSWAGEN T-Roc

1.0 TSI 115pk T-Roc Style
04-2018
Benzine
MAN6
Kenteken SH072F
90746 km
€ 19.495,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
BMW 1-Serie 118i 136pk Aut Corporate Lease Steptronic Edition

BMW 1-Serie

118i 136pk Aut Corporate Lease Steptronic Edition
03-2017
Benzine
AUT8
Kenteken NL973Z
79521 km
  € 21.900,-  € 21.400,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
AUDI A4 Avant 1.4 TFSI 150pk S tronic Lease Edition

AUDI A4 Avant

1.4 TFSI 150pk S tronic Lease Edition
07-2017
Benzine
AUT7
Kenteken PL698D
132043 km
  € 23.700,-  € 21.495,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
MERCEDES C-Klasse Estate C350 e PLUG-IN HYBRID 279pk 7G-TRONIC Lease Edition Plus Avantgarde

MERCEDES C-Klasse Estate

C350 e PLUG-IN HYBRID 279pk 7G-TRONIC Lease Edition Plus Avantgarde
12-2016
Benzine
AUT7
Kenteken NB934L
102101 km
€ 22.900,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
MERCEDES A-Klasse A160 102pk 7G-DCT WhiteArt Edition

MERCEDES A-Klasse

A160 102pk 7G-DCT WhiteArt Edition
10-2018
Benzine
AUT7
Kenteken TT481S
36214 km
€ 22.900,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
MINI Mini Countryman 1.5 102pk Aut. One

MINI Mini Countryman

1.5 102pk Aut. One
10-2018
Benzine
AUT7
Kenteken TT474L
65567 km
€ 23.695,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
MAZDA CX-5 2.0 SKYACTIV-G 165pk 2WD Aut Skylease GT

MAZDA CX-5

2.0 SKYACTIV-G 165pk 2WD Aut Skylease GT
05-2017
Benzine
AUT6
Kenteken NZ452L
111345 km
€ 23.940,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLKSWAGEN T-Roc 2.0 TSI 190pk 4Motion 7-DSG T-Roc Sport

VOLKSWAGEN T-Roc

2.0 TSI 190pk 4Motion 7-DSG T-Roc Sport
02-2018
Benzine
AUT7
Kenteken RV538D
88503 km
€ 26.890,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLKSWAGEN Golf VII e-Golf elektromotor 136pk 5D Aut. e-Golf

VOLKSWAGEN Golf VII

e-Golf elektromotor 136pk 5D Aut. e-Golf
03-2019
Elektrisch
AUT5
Kenteken XR864S
26681 km
€ 26.900,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
VOLVO V60 T4 190pk Geartronic Inscription

VOLVO V60

T4 190pk Geartronic Inscription
11-2019
Benzine
AUT8
Kenteken G063RN
53871 km
€ 36.750,- rijklaar met garantie
Bekijk auto
Peugeot 108 Active 1.0 e-VTi 72pk

Peugeot 108 Active

Active 1.0 e-VTi 72pk
2021
Benzine
0 km
€ 209 per maand
Bekijk auto
Kia Picanto

Kia Picanto

€ 239 per maand
Bekijk auto
Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 100pk Connected

Ford Fiesta Connected

1.0 EcoBoost 100pk Connected
2021
Benzine
0 km
€ 289 per maand
Bekijk auto
Citroen C3 PureTech 83 S&S Feel

Citroen C3 Feel

PureTech 83 S&S Feel
2021
Benzine
0 km
€ 299 per maand
Bekijk auto
Nissan Micra IG-T 92 N-DESIGN

Nissan Micra

IG-T 92 N-DESIGN
2021
Benzine
0 km
€ 309 per maand
Bekijk auto
Renault Clio 1.0 TCe 90 GPF Zen

Renault Clio

1.0 TCe 90 GPF Zen
2021
Benzine
0 km
€ 316 per maand
Bekijk auto
Kia Stonic 1.0 T-GDi MHEV 74 kW DynamicLine

Kia Stonic DynamicLine

1.0 T-GDi MHEV 74 kW DynamicLine
2021
Benzine
0 km
€ 335 per maand
Bekijk auto
Opel CROSSLAND 1.2 Turbo S&S 81kW Edition

Opel Crossland

1.2 Turbo S&S 81kW Edition
2021
Benzine
0 km
€ 355 per maand
Bekijk auto
Renault Captur TCe 90 GPF Zen

Renault Captur Zen

TCe 90 GPF Zen
2021
Benzine
0 km
€ 365 per maand
Bekijk auto
Opel Mokka 1.2 S/S 74kW Edition

Opel Mokka

1.2 S/S 74kW Edition
2021
Benzine
0 km
€ 369 per maand
Bekijk auto
Nissan Juke DIG-T 114 DCT ACENTA

Nissan Juke

DIG-T 114 DCT ACENTA
2021
Benzine
0 km
€ 405 per maand
Bekijk auto
Peugeot E-208 Active 50kWh 136

Peugeot E-208

Peugeot E-208 Active 50kWh 136
2021
Electrisch
0 km
€ 409 per maand
Bekijk auto
Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine

Kia Niro

1.6 GDi Hybrid DynamicLine
2021
Benzine
0 km
€ 419 per maand
Bekijk auto
Opel Mokka 1.2 Turbo S/S 96kW Edition Auto

Opel Mokka 96kW Edition

1.2 Turbo S/S 96kW Edition Auto
2021
Benzine
0 km
€ 429 per maand
Bekijk auto
Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 DESIGN EDITION

Nissan Qashqai DIG-T

1.3 DIG-T 140 DESIGN EDITION
2021
Benzine
0 km
€ 477 per maand
Bekijk auto
Peugeot E-208 Allure EV 50kWh 136

Peugeot E-208 Allure EV

Peugeot E-208 Allure EV 50kWh 136
2021
Elektrisch
0 km
€ 489 per maand
Bekijk auto
Mazda CX-5 2.0 SKYACTIV-G 6MT 2WD Comfort

Mazda CX-5 Skyactiv-G

Mazda CX-5 2.0 SKYACTIV-G 6MT 2WD Comfort
2021
Benzine
0 km
€ 529 per maand
Bekijk auto

Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen